Η ΟΜΑΔΑ

Η χειρουργική πράξη δεν είναι ατομική διαδικασία, αλλά ομαδική δουλειά, στην οποία εμπλέκονται γιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων. Είναι προφανές λοιπόν, πως η συνεργασία των μελών καθώς και η συνεννόηση τους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επέμβασης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι σχέσεις των ιατρών-μελών πρέπει να είναι αγαστή.  Όσο πιο δεμένη είναι λοιπόν μια ομάδα, τόσο αποδοτικότερη γίνεται η εργασία.

Stacks Image 777731
Σταμάτης Απέργης

Απόκτηση πτυχιου Ιατρικης 1986
Ειδικότητα Α΄ Πανεπηστημιακή Λαικο Νοσοκομείο
Καθηγητης Π.Μπαλας

1996-1998 Ασκησα καθηκοντα εμμισθου επιστημονικου συνεργατη ,
στη Β' Πανεπιστημιακη Χειρουργικη κλινικη στο Περιφερεικο και Νοσηλευτικο Κεντρο της RENNES -ΓΑΛΙΑΣ υπο την διευθυνση του ακαδημαικου -καθηγητη
Bernard Launois.
(κεντρο Μεταμοσχευσεων Ηπατος - Νεφρων,Ανατολικης Γαλιας και χειρουργικης του ηπατοχολικου συστηματος,δυναμικοτητας 90 κλινων) Εκτελεσις ληψεως οργανων απο πτωματικους δοτες.Καθημερινη και ενεργη δραστηριοτητα στο χειρουργειο ,staff της κλινικης ,παρακολουθηση των μεταμοσχευθεντων ηπατος.Ασκηση καθηκοντων γενικης εφημεριας της κλινικης.(Μεταμοσχευσεις ηπατος 35-40 ανα ετος).
Πανεπιστημιακο Διπλωμα στη
Λαπαροσκοπικη Χειρουργικη διαρκειας ενος ετους κατοπιν προφορικων , γραπτων εξετασεων και χειρουργικης δοκιμασιας.Το ως ανω απονεμηθηκε απο την Ιατρικη σχολη της RENNES-Γαλιας.

2004 Σεπτεμβριος-Οκτωμβριος
Παρακολουθηση χειρουργικης δραστηριοτητας του χειρουργικου κενντρου της Πανεπιστημιακης κλινικης του νοσοκομειου Beaujon
Στο Παρισι,υπο την διευθυνση του καθηγητου Jack Belghiti.


Stacks Image 803992
Λουσίλα Κόμη
Αναισθησιολόγος
Stacks Image 922780
Αθανάσιος Χατζηελευθερίου
Stacks Image 922788
Γλεντής Γιώργος

αναισθησιολόγος
Stacks Image 844903

Κατερίνα Ντάνου

Γραμματειακή Υποστήριξη


τηλ 2104809411